Baby Reindeer'ın Martha'sı kendisini programa çıkaran Piers Morgan’dan 1 milyon sterlin istiyor

Baby Reindeer'ın 'gerçek Martha'sı Fiona Harvey, YouTube'da yayınlanan ve Piers Morgan’ın sunduğu programdan 250 sterlin aldığını belirterek "250 sterlinlik önemsiz bir paradan çok daha fazlasını isteyeceğim" dedi.

'Baby Reindeer' dizisinde taciz faili olarak temsil edilen Martha karakterinin gerçek hayatta kendisi olduğunu iddia eden Fiona Harvey, geçtiğimiz günlerde ­katıldığı Piers Morgan’ın programından 250 sterlinlik (yaklaşık 10 bin TL) bir ödeme aldığını söyledi. YouTube'da yayınlanan 'Uncensored' programına konuk olan Harvey, komedyen Richard Gadd'ın kendi hayat hikayesinden yola çıkarak yazdığı ve başrolünü üstlendiği dizide iddiaların tümünü reddetmişti.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!