Meteoroloji il il açıkladı: Yurt genelinde kuvvetli sağanak yağış etkisini gösterecek

AKDENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Isparta çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Adana çevreleri, Osmaniye ile Kahramanmaraş'ın batısıda ve Mersin'in iç kesimlerinde yerel kuvvetli, Hatay çevrelerinin çok kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA °C, 25°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA °C, 29°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

BURDUR °C, 22°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

HATAY °C, 22°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak çok kuvvetli olması bekleniyor.

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor 21 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı Yumuş yumuş oluyor + Evde ekonomik pastane simidi nasıl hazırlanır? Tarhana çorbasının topaklanmasını önleyen tüyo ; Uşaklı köylüler böyle yapıyor