Yenidoğan Bebek Çetesi üyeleri isim isim belli oldu! İşte çalıştıkları hastaneler ve görevleri

Yenidoğan çetesi, hasta bebekleri önceden anlaşmalı özel hastanelere sevk ettirerek ölümlerine neden olmakla suçlanıyor. Şimdiye kadar 12 bebeğin bu şekilde hayatını kaybettiği öğrenildi. İşin başında Fırat Sarı, İlker Gönen ve Bahar Kanık gibi isimler var. Ancak hepsi bununla sınırlı değil. İşte isim isim açıklanan yenidoğan bebek çetesinin üyeleri.

Bugüne kadar Türkiye'nin gördüğü belki de en ilginç olayla karşı karşıyayız. Kendilerine yenidoğan çetesi olarak tanıtan bir grup, önceden anlaştıkları özel hastanelere hasta bebeklerini sevk ettirip ölümlerine neden oluyor. Böylelikle özel hastaneler de SGK kurumundan 8 bin TL gibi komik bir para elde ediyor. Peki bu işi sadece Fırat Sarı, İlker Gönen ve Bahar Kanık gibi isimler mi yapıyor? Tabii ki hayır. Çetede şimdiye kadar tespit edilen 40'tan fazla üye var ve bu isimler tek tek açıklandı. Hangi hastanede hangi görevlerde bulundukları tespit edildi. İşte yenidoğan çetesi üyeleri ve çalıştıkları hastaneler:

"Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı Yenidoğan Bebek Çetesi üyeleri isim isim belli oldu! İşte çalıştıkları hastaneler ve görevleri MasterChef yüksük çorbası tarifi! Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası püf noktası Tarihte bugün: 19 Ekim Dev kağıt üreticisi iflas verdi ; Ders kitaplarını etkilemesi bekleniyor Evinizdeki doktor kabak çekirdeği! Günde bir avuç yerseniz bakın neler oluyor?