VPN kullananlara bir uyarı daha: Banka hesaplarınız boşaltılabilir

Instagram'a getirilen erişim yasağının ardından kullanıcılar sosyal paylaşım sitesine girmek için VPN uygulamalarını indirmeye başladı. Ancak uzmanlar, VPN ile ilgili uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Yazılım Mühendisi ve Siber Güvenlik Uzmanı Mehmet Burak Torun, Instagram'a girmek için VPN kullanan kişileri uyararak, “Son zamanlarda gelen vakalardan bir tanesi; banka hesaplarının tamamen ele geçirilmesi. Onun içindeki paraların anında çalınması. Bunun dışında da sosyal medya hesaplarının kapatılması. VPN'den sonra birçok vaka gelmeye başladı.” dedi.

Sosyal medya platformu Instagram'a “katalog suçlar”a ilişkin düzenlemelere uymaması gerekçesiyle BTK tarafından erişim engeli getirildi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor