Vatandaşlık süreci zorlaştırılıyor: Türkiye Cumhuriyeti kimliği alacaklara çifte sorgu...

"Aslında bu uygulama zaten vardı, biz kaçak göçmenlerle mücadele için bu kuralı yeniden hatırlattık. ‘Türkiye’de herhangi bir yasal ikamet etme hakkı veya yasal bir statüyle kalmıyorsa bunların evlenmelerini gerçekleştirmeyin’ diye hatırlatma yaptık.

Kişi yasal olarak Türkiye’de kalıyorsa evlenme yapabilir, hatta bazen bazı ülkeler bize nota veriyor, mesela, Fas bize nota verdi, ‘Benim vatandaşlarım yasal belge getirse bile evlendirme yapmayacaksınız ve benim Türkiye’deki konsolosluklarımdan veya büyükelçiliğimden onu tekrar teyit edeceksiniz’ dedi. Şimdi öyle yapıyoruz Faslıların evlenmelerini."

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu