Vatandaşlık süreci zorlaştırılıyor: Türkiye Cumhuriyeti kimliği alacaklara çifte sorgu...

Türkiye Cumhuriyeti pasaportu almak için konut almak ve evlenmek yetmiyor. Emniyet ve MİT’in onay vermediği, Interpol’ün de ‘temiz’ demediği yabancılara vatandaşlık verilmeyecek.

Kamuoyunda, başta Türkiye’de yatırım yapılması, konut edinimi, evlenme veya başka gerekçelerle Türk vatandaşlığı alanlarla ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirildi. Türk vatandaşlığı için çok aşamalı bir süreç işletiliyor. İçişleri Bakanlığının takip ettiği süreçlerde, Emniyet ve MİT’ten onay alınmadan bir yabancıya Türk vatandaşlığı verilmiyor.  

32 yıllık tamirci açıkladı : En çok sanayiye giren 3 otomobil markası Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler İkinci el otomobil alırken nelere dikkat etmek gerekir? Uzmanlar gizlenen kusurları açıkladı Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek