Ünlü salça fabrikası fare görüntüleri şok etti | Salça fabrikası kapatıldı mı?

Ünlü salça fabrikası fare görüntüleri gündem oldu. Türkiye’de üretim yaptığı bilinen salça markasının fabrikasında çürük domatesler ve fare ölüsü görüntülendi. Hijyenin yerlerde olduğu üretim tesisinin görüntüleri ise mide kaldırdı. Peki, Salça fabrikası kapatıldı mı?

Ünlü salça fabrikası fare görüntüleri konusu ve Salça fabrikası kapatıldı mı? sorusu araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayılan görüntülerde bir salça üretim tesisinde ölü fare ve çürük domatesler görüldü. Olaya ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken görüntüyü kayda alan vatandaş durumun ne kadar vahim olduğunu gözler önüne serdi.

MasterChef patlıcan kebabı tarifi! Patlıcan kebabı nasıl yapılır? Patlıcan kebabı püf noktası 1 avuç bile yemek yetiyor ; Doktorlar diyabet düşmanı olduğunu söyledi İstanbul'da kira fiyatları uçuşa geçti: İşte ilçe ilçe ortalama kiralar... Ünlü salça fabrikası fare görüntüleri şok etti | Salça fabrikası kapatıldı mı? 29 Eylül güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları... A101 3 Ekim 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!