Ünlü köpek eğitmenine emlakçı şoku! Bacanak oyununa inandı, parasını kaptırdı

Ümraniye'de ev almak isteyen ünlü köpek eğitmeni Dede Alptekin, bir emlakçı tarafından 200 bin TL dolandırıldı. Emlakçının "ev sahibinin bacanağına borcu var" demesi üzerine Alptekin, 200 bin TL'yi elden emlakçıya verdi. Suçlamayı reddeden emlakçı ise, "Belki de parayı yemiştir, bilemiyorum" dedi.

 İddiaya göre, internetteki satılık ev ilanına müşteri olan ünlü köpek eğitmeni Dede Alptekin, emlakçı E.Y. ile iletişime geçti. Alptekin, ev sahibinin il dışında olmasından dolayı yetkilerin kendinde olduğunu belirten emlakçı E.Y. ile 2 milyon 950 bin TL'ye anlaştı. Alptekin ev sahibi ile iletişim kurmaya çalışsa da emlakçı tarafından engel olundu. Döviz olan parasını bozduran ünlü eğitmen Alptekin 2 milyon 750 bin TL'sini bankaya 200 bin TL'sini ise emlakçının yönlendirmesi üzerine ev sahibinin borcundan dolayı bacanağına verdi. Eve taşınan Alptekin günler sonra komşusunun aracılığıyla ev sahibi ile iletişim kurdu. Ev sahibinden evin fiyatının 2 milyon 750 bin TL olduğunu, bacanağa borç yalanıyla 200 bin TL dolandırıldığını öğrendi. Emlakçı ile iletişim kurmaya çalışan Alptekin çeşitli bahaneler ile emlak ofisi tarafından geçiştirilirken daha sonra telefonları engellendi. 200 bin TL olan hakkını arayan ünlü köpek eğitmeni Alptekin yetkililerden yardım bekliyor.

Herkesin evinin altından geçen fay hattı güncellendi! Kamyonu dolduran bu illerden göç ediyor 1 ay içinde 2 kez aynı hastalığa yakalanmıştı! Vural Çelik neden öldü, hastalığı neydi? Naci Görür'den Sivas depremi sonrası korkutan uyarı! Sivas'ta peş peşe deprem oldu, uzmanı uyardı: 'Ölü fay harekete geçti' BİM market 17-20 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Gece yatarken telefonu sakın yatağınıza sokmayın: Risklerini duyunca çok şaşıracaksınız