Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı?

Ankara Gar Saldırısı

1 Kasım seçimlerine kısa süre kala 10 Ekim 2015'te Ankara Garı önünde düzenlenen Emek, Barış, Demokrasi Mitingi sırasında iki intihar saldırısı düzenlendi.

"Türkiye tarihinin en kanlı saldırısı" olarak kayıtlara geçen olayda 103 kişi hayatı kaybetti, 500’den fazla kişi yaralandı.

Emniyet yetkilileri IŞİD'in üstlendiği saldırıları, daha önce Suruç'ta kanlı bir saldırı düzenleyen Abdurrahman Alagöz’ün abisi Yunus Emre Alagöz ve adı açıklanmayan yabancı uyruklu bir kişinin gerçekleştirdiği açıklandı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, soruşturma sonucu aralarında

"Türkiye'deki IŞİD saldırılarının planlayıcısı" olarak nitelendirdiği İlhami Balı'nın da bulunduğu 35 kişi hakkında dava açtı.

1 Kasım’da yenilenen seçimlerde AKP yüzde 49,5 oy alarak 317 milletvekili çıkardı ve yeniden TBMM'de çoğunluğu sağladı.

800 bin TL’ye alınabilecek masrafsız otomobiller ; Listede premium da var tamirci düşmanı da. Kış ayları için Prof. Dr. Canan Karatay önerdi ; Ekmek banıp yiyenin burnu bile akmıyor 2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Bahar dizisinde erken veda. Kimse bu ayrılığı kabul edemedi Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları Limonu Faydalı Biliyoruz Ama Bu Şekilde Zararlı ; Kadir Ezildi Bile Bu 9 Yerde Kullanmayın Diyor