Türkiye'nin ünlü kolonya markasına 'acil toplatma' kararı! Sahibi apar topar açıklama yaptı

Türkiye'nin en eski ve en bilinen kolonya markalarından Eyüp Sabri Tuncer için Avrupa Birliği'nden 'acil toplatma' kararı verildi. Bu kararın altında yatan gerçek ilk kez açıklandı. Sosyal medyada gündem oldu

Özellikle pandemi sürecinde büyümesini katlayan ve ihracat konusunda büyük bir atılım yapan Eyüp Sabri Tuncer kolonyaları için Avrupa'dan şok bir karar geldi. Avrupa Birliği, market ve satış yerlerinden markaya ait çoğu ürünün acil olarak toplatılmasına karar verdi. Bu kararın ardından Eyüp Sabri Tuncer'in sahibinden açıklamalar gecikmedi.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!