Dijital kurban çağı başladı: Türkiye'nin ilk dijital kurban pazarı kuruldu

Sivas'ta faaliyet gösteren bir işletme, Türkiye'de bir ilke imza atarak dijital kurban pazarı kurdu. Bu yenilikçi platform sayesinde vatandaşlar, tıpkı yemek siparişi verir gibi internet üzerinden kurbanlık hissesi alabiliyor.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Sivas'ta bir işletme tarafından Türkiye'de bir ilk olan dijital kurban pazarı kuruldu. Vatandaşlar yemek siparişi verir gibi kurbanlık hissesi alıyor.

Sivas'ta bir işletme ilginç bir çalışmaya imza atarak dijital kurban pazarı kurdu ve internet sitesi üzerinden hisse satışı yapmaya başladı. Kurulan dijital kurban pazarının internetten kurbanlık satışı yapan diğer sitelerden farkı ise, küpe numaralarıyla sabit olan kurbanlıkların tahmini et-kemik miktarı gibi tüm bilgileri ve hayvana ait orijinal fotoğrafları siteye yer alıyor.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor!