Türkiye'de yeni salgın alarmı! Uzmanlar uyardı, daha çok artacak

COVID-19 sonrası Türkiye'de yeni salgın tehdidi başladı. Yaz aylarında sıcaklıkların artmasıyla birlikle klima kullanımı konusunda uyarılarda bulunan uzmanlar en çok çocukları etkileyen ve zatürreye sebep olan lejyoner hastalığına dikkat çekti. Uzmanlar hastalığın ortaya çıkardığı sonuçlara değindi.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonrası uzmanlar bazı ülkelerde yeni virüslerin oluşacağı sinyalini vermişti. Koronavirüsün yeni varyantlarının oluşması çeşitli virüslerin habercisi oldu. İklim değişiklikleri de göz önünde bulundurularak özellikle sıcaklıkların artması yeni hastalıkları da beraberinde getirdi. Yaz sezonunda tatilde klima kullanımı artarken, bronşit ve zatürre vakaları da hızla yükseliyor.

Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke Zengin eden ağaç! 'Sıvı altın' üretiyor! Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?