Türkiye bahar havasını yaşıyor... Meteoroloji uzmanı açıkladı: Martta İstanbul'a kar yağacak mı?

Türkiye genelinde yağışsız bir hava hakim... Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası nedeniyle termometreler mevsim normallerinin 10-15 derece üzerinde seyrediyor. Geçtiğimiz aylarda Doğu Anadolu'da etkisini gösteren kar yağışı İstanbul'da görülmedi. Önümüzdeki günlerde de bahar havası etkili olacak. Peki, Mart ayında kar yağacak mı? İşte Meteoroloji uzmanından hava tahmini...

Batı kesimlerden başlayarak artan hava sıcaklığı, ülkenin genelinde mevsim normalleri üzerinde seyrediyor. Türkiye genelinde hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. Geçtiğimiz aylarda Doğu Anadolu'da kar yağışı etkisini gösterdi. İstanbul'un kapısına kadar dayanan kar yağışı megakentte etkili olmadı. Peki, Mart ayında hava nasıl olacak? Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Meteoroloji Laboratuvarı Başkanı Adil Tek hava durumu tahminini paylaştı.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!