Türkiye-Almanya arasında döner krizi büyüyor! Ankara başvuru yaptı

Başvuru, döner yemeklerinin hazırlanmasını etkilemeyecek. Örneğin, dönerin içeriğindeki salata veya soslarla ilgili herhangi bir düzenleme yapılmayacak.

Almanya'da dönerin popülerliğine işaret eden Bavyera Eyalet Başbakanı Markus Söder gibi isimler, bu lezzeti korumak için kararlılıklarını sürdürüyor. Ancak, Almanya Tarım Bakanı Cem Özdemir, sosyal medya üzerinden "Döner Almanya'ya aittir. Nasıl hazırlandığı ve yendiği konusunda kendi kararımızı kendimiz verebilmeliyiz, Ankara'dan gelen bir talimata ihtiyaç yok" şeklinde tepkisini dile getirdi.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu