Trump'a ateş eden Thomas Matthew Crooks kimdir? Dikkat çeken ayrıntıyı arkadaşları anlattı

BBC'ye konuşan ve ismini gizli tutan eski bir sınıf arkadaşı, "Onu çok iyi tanıyan kimseyi bilmiyorum" dedi. Eski okulundan Jameson Myers da Crooks'u "normal biri" olarak tanımlıyor ve popüler olmadığını ekliyor: "Kimseye kötü konuşmayan iyi biriydi. Gördüklerimin hiçbirini yapabilecek birisi gibi değildi."

Pittsburgh'daki atıcılık kulüplerinden Clairton Sportmen's Club, Crooks'un kulübe üye olduğunu doğruladı ancak daha fazla detay vermedi. Crooks'un yaşadığı Bethel Park bölgesinin oldukça sakin, nezih bilinen bir mahalle olduğu da söyleniyor.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu