Trump'a ateş eden Thomas Matthew Crooks kimdir? Dikkat çeken ayrıntıyı arkadaşları anlattı

Donald Trump'a ateş eden 20 yaşındaki Thomas Matthew Crooks'un kim olduğu, saldırıyı neden gerçekleştirdiği merak ediliyor. Crooks ile aynı okula giden bazı gençler, onun genelde yalnız gezdiğini, sık sık zorbalığa maruz kaldığını anlattı. FBI ise saldırının mativasyonu hakkında çalışma yürütüyor.

ABD'nin eski başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump'a 13 Temmuz'da düzenlenen suikast girişiminde silahı ateşleyen isim, Thomas Matthew Crooks olarak açıklandı. FBI, bir kişinin ölümüne ve Trump'ın kulağından yaralanmasına, Crooks'un silahından çıkan kurşunların neden olduğunu duyurdu.

Türkiye'nin en iyi 60 üniversitesi açıklandı: URAP verilerine göre Türkiye'nin en iyi üniversiteleri Meğer Yanlış Biliyormuşuz- Sahte Zeytinyağı Bu Yöntemle Anında Belli Oluyor Lahmacun içi hazırlarken mutlaka eklemek gerekiyormuş; 40 yıllık taş fırın ustasının sırrı Memur ve emekli zammında 3'lü hesap: İşte SSK, Bağ-Kur emekli maaş zammı için yeni rakamlar En çok tercih edilen viski markasıydı; Sessiz sedasız iflas etti Tarım Kredi Kooperatif Market 23 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerli indirim kataloğu!