'TF-2000 hava savunma muhribi' gündemde! İşte Türkiye'nin 3 milyar dolar verdiği projenin önemi

Türkiye, son teknolojinin kullanıldığı 'Pirireis'i filoya kattı. Ancak herkesin aklı 'TF-2000 hava savunma muhribi' projesinde kaldı. Peki nedir bu herkesi heyecanlandıran proje? İşte tüm detaylar.

Türkiye, başta Özden Örnek gibi değerli komutanların öncülüğünde denizcilik anlamında büyük yatırımlara imza atmaya başladı. Özellikle Milgem projeleri, tüm dünya askeri literatüründe de gündeme gelmeye başardı. Bu çerçevede Türkiye'nin 3 milyar dolar yatırım yaptığı TF-2000 hava savunma muhribi barındırdığı kabiliyetleri ve özellikleriyle şimdiden herkesin en çok ilgi duyduğu projelerin başında geldi. Peki iyi ama TF-2000 hava savunma muhribi projesi neden bu kadar önemli?

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor