Tarık Akan ölümünün 5. yılında anıldı

Sulaoğlu, çocukluktan başlayarak "artist defterleri" oluşturduğunu ve sanatçıların resimlerini bu deftere yapıştırdığına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Oluşturduğum bu defterlerle hep dalga geçerlerdi. Halbuki o artist defterleri gün geldi sergi ve kitap oldu. Bir sanatçının hayatını betimleyebildiğimiz kareler oluşmuş oldu. Sergide de dönemler boyunca Tarık Akan'la ilgili birçok kırpığı bir araya getirdiğim defterler var. Tarık Akan'ın bir filmografisi var. Birçok afiş var. Ödül aldığı filmlerin afişlerini koyduk. Ayrıca hayatına dair küçük fotoğraf karelerine yer verdik. O karelerde de Tarık Akan'ın çalışmalarını, insanlığa katkısını gözlemleyebiliyoruz."

Sergi açılışına konuk olan Tarık Akan'ın oyuncu arkadaşlarından Meral Orhonsay ise Akan'ın çok çalışkan olduğundan bahsederek, "Arkadaşlarını çok düşünen, aktör gibi değil de emekçi gibi çalışan bir insandı. Ben onun arkadaşlığını, çalışkanlığını hiçbir şekilde unutamıyorum. Hep hatıralarımda." dedi.

Kültür ve sanat dünyasından birçok ismin de konuk olduğu programda ayrıca Hababam Sınıfı filmi gösterildi.

Sadece 1 çay kaşığı beyni besliyor ; Aç karna tüketince doğrudan beyne etki ediyor Marketten almaya son verin. Kendi mutfağınızda bu tarifle sucuk yapmak çok daha sağlıklı Para, ev, araba… Ne istiyorsanız bu tarihlerde isteyin ; Ünlü astrolog sebebini açıkladı Canan Karatay tüm sırrı açık etti ; Böyle yapınca lezzeti ve şifası 5 kat artıyor Poğaça yaparken uygulamanız gereken aşçılık önerisi. Kıyır kıyır olacak ve dağılmayacak Araç sahipleri kara kara düşünüyor! Kış lastikleri cep yakıyor