Tarık Akan ölümünün 5. yılında anıldı

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, çocukluğunun Bakırköy'de geçtiğini belirterek, "Tarık Akan ve onun yaşıtı birçok sanatçıyla Bakırköy Halk Evi'nden başlayarak, Bakırköy'de, Florya'da çokça beraber olduk. Onlar bizim abilerimizdi." dedi.

Akgün, o dönem Tarık Akan'ı yakından tanıdığını ve etkilendiğini ifade ederek, "Değerli bir abimizdi. Güzel bir insandı. Türk sinemasına katkı sağlamakla beraber, entelektüel yapısıyla bir düşünürdü aynı zamanda. Bizlere zaman zaman etkili konuşmalar yapmıştı. Davranışlarıyla da bize yön vermiştir. Allah rahmet eylesin. Burada onu dostlarımızla beraber anmaktan çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Sadece 1 çay kaşığı beyni besliyor ; Aç karna tüketince doğrudan beyne etki ediyor Marketten almaya son verin. Kendi mutfağınızda bu tarifle sucuk yapmak çok daha sağlıklı Canan Karatay tüm sırrı açık etti ; Böyle yapınca lezzeti ve şifası 5 kat artıyor Para, ev, araba… Ne istiyorsanız bu tarihlerde isteyin ; Ünlü astrolog sebebini açıkladı Araç sahipleri kara kara düşünüyor! Kış lastikleri cep yakıyor Sahte zeytinyağı nasıl anlaşılır? Uzmanı püf noktalarını anlattı