Survivor Meksika Bartın'da çekiliyor

250 kişilik kadro

İlk sezonu başarı ile tamamlayan ve yeni sezonun ise 6. ve 7. bölümleri çekilen yarışma programında yapımcı, yönetmen gibi teknik ekibin yanı sıra öncü, keşif, kurulum, çekim ve toplayıcı ekipler ve yarışmacılarla birlikte toplamda 250 kişilik dev kadro görev alıyor. Sena Toksöz, projede görev alanların sayısı konusunda ise, "Rahatlıkla 200 kişi çalışıyoruz diyebilirim bu proje için. Bir öncü ekibimiz var, keşif ekibimiz var, kurulum ekibimiz var, çekim ekibimiz var, toplayıcı ekibimiz var. Yarışmacılarla birlikte 200-250 kişi projemizde görev alıyor." şeklinde konuştu.

Meksikalılar, Türkiye'ye alışmakta zorlandı

Toksöz, Meksikalı yarışmacıların zorlu parkur ve engeller kadar Türkiye'ye alışmakta da zorlandığını ifade ederek, "Yarışmacılarımızın kültürleri bizimkinden çok farklı. Biz yıllardır Meksika kanalları ile çalıştığımız için biz onlara adapte olduk. Onların buraya adapte olması biraz daha zordu. İlk haftalarda biraz zorlandılar. Şimdi yavaş yavaş bize alışmaya başladılar. Hatta bizim kelimelerimizi de kullanmaya başladılar. Bizim kültürümüze açık ve sıcak davranıyorlar. Bu programda en önemli şey ise adaptasyon. Ne kadar hızlı adapte olabilirsen o kadar başarılı olabilirsin. Yarışmacıların atlatması gereken bir zorluk da buydu." diye konuştu.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Solan çiçekleri çıldırtan kür ; Aspirinden daha etkili oluyor WhatsApp'tan kapsam dışı kararı! Herkesi yakından ilgilendiriyor - 19 telefon modelinde çalışmayacak TÜİK verileri açıkladı: Türkiye’nin en zengin ili belli oldu! Zirvedeki il şaşırttı