Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu! Survivor All Star'a kim veda etti?

12 Mayıs günü yayımlanan bölümde Survivor All Star'a veda eden isim belli oldu. Eleme adaylarında Sercan - Yunus Emre ve Aleyna - Atakan mücadele ettiler. İlk turada kazanan taraf Yunus Emre ve Atakan olurken 2. Tura Sercan ve Aleyna kaldı. Kıyasıya mücadele sonrasında veda eden isim Sercan Yıldırım oldu. Peki, Survivor All Star'a kim veda etti? Sercan Yıldırım kimdir? İşte detaylar…

Survivor All Star'a kim veda etti?

Yeni kural olarak kaptanlık oyunu ile kurulan takımlar 3 dokunulmazlık oyunu oynuyor. Oynana 3 dokunulmazlık sonrası kaybeden takımlar bir isim yazıyor. 4. aday ise haftanın en düşük performanslı yarışmacı oluyor. En düşük performanslı yarışmacı potada ise bir üstündeki 4. aday oluyor.

Ağızda dağılan gerçek un kurabiyesi : Sadece 3 malzemeyle pastane usulü böyle oluyor Piyasaya rüzgar gibi girmişti : Perakende devi iflas başvurusuna hazırlanıyor Tavuğun besin değerini yok eden hata , hasta bile yapıyor : Bugüne kadar hep küçümsedik A101 market 12 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Ve Türkiye'deki en ucuz 125 CC motosikletler belli oldu! İşte kuryelerin en çok tercih ettiği model Ne İstanbul, ne Ankara... Türkiye'nin en zengin ili belli oldu!