Son hava raporu yayınlandı: Meteorolojiden sis ve pus uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan son tahminlere göre, yurduun kuzey kesimleri, Trakya, Ege kıyıları ve Doğu Akdeniz'in doğusunun çok bulutlu, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kastamonu, Sinop'un iç kesimleri, Aydın'ın kıyıları, Trabzon, Rize ve Artvin çevreleri ile Giresun'un iç kesimleri, Adana'nın kuzey çevreleri ve Kahramanmaraş'ın batısının yerel olmak üzere sağanak yağışlı, diğer yerlerin açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Karadeniz ile İç Anadolu'nun kuzeyi ve Doğu Anadolu’da pus ve sis bekleniyor. İşte bölge bölge hava durumu tahminleri...

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla Trakya kesiminin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 31°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İSTANBUL °C, 26°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 28°C
Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İşte millete domuz eti, sakatat, tek tırnaklı hayvan yediren firmalar! İl il tam listesi açıklandı Köfteci Yusuf kimin? Domuz eti iddiası avukatı harekete geçirdi! Köfteci Yusuf kime ait? Satışları altüst eden otomatik vitesli otomobiller açıklandı ; Bu 10 model peynir ekmek gibi satıyor Marmara Depremi ne zaman olacak? Prof. Dr. Naci Görür tarih verdi! A101 market 10-16 Ekim 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Türkiye’nin en zengin 28 iş insanı belli oldu! Forbes açıkladı, liste güncellendi: