Sivas, eksi 26,6 ile Türkiye'nin en soğuk ili oldu

Trabzon

Trabzon'da dün akşam saatlerinde başlayan kar nedeniyle Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler, sabaha kadar çalışmalarını sürdürdü.

Kardan kapanan yolların büyük bölümünü açan ve tuzlama yapan ekipler, halen ulaşım sağlanamayan 15 mahalle yolunda çalışmalarına devam ediyor.

Kentte, akşam saatlerine kadar kapalı yol kalmaması hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşlardan, kar lastiği ve zincir olmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları istenerek, "Vatandaşlarımız mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarını kullansınlar. Büyükşehir Belediyesi olarak 7/24 hizmetinizdeyiz. Hemşehrilerimiz yaşanacak tüm aksaklıklar için 153'ü arayabilir." ifadesine yer verildi.

Domates ve salatalığı birlikte tüketenlerin dikkatine... Çoğu kişi bu zararından habersiz Özel sektör ve kamu maaşları arasında makas açıldı! İşte en yüksek devlet memuru maaşları Tek tek incelendi en iyi sedan otomobiller seçildi! İşte en iyi 15 sedan otomobil ŞOK market 25 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Avrupa'nın yıllık ortalama maaşları hesaplandı! İşte Türkiye’nin sıralaması İşe en çok alım yapan meslekler şaşırttı! İşveren resmen sıraya giriyor