Sıcaklıklar birden düşecek, yağış gelecek: Meteorolojiden 20 il için sarı kodlu uyarı...

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Doğu Karadeniz ile Çorum, Amasya ve Tokat çevrelerinde yerel olarak kuvvetli, Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA °C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ARTVİN °C, 23°C
Parçalı bulutlu, kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olmak üzere il geneli kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN °C, 25°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinden sonra iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Chery fiyat listelerini altüst etti ; İkinci el otomobilde fiyat düşürecek kampanya SUV'lar yine rakipsiz! Türkiye'de en çok satılan 10 SUV marka ve modeli belli oldu Alanların yolu sürekli sanayiye düşüyor! En çok arızalanan arabalar açıklandı Balıkçılardan beklenen tavsiye geldi; İşte Ekim ayında tüketilmesi gereken 8 balık 1 damlası bile aspiratördeki yağı anında söküyor ; Filtreye zarar da vermiyor Ahmet Ercan ilçe ilçe sayarak deprem uyarısı yaptı ; Buralardan uzak durun!