Saatler sürecek hemen kontrol edin! İstanbul'da 30 ilçede elektrik kesintisi: BEDAŞ, AYEDAŞ duyurdu

BEDAŞ ve AYEDAŞ, İstanbul'da 15 Ekim Salı günü elektrik kesintisinin yaşanacağı ilçeleri ve mahalleri duyurdu. 30 ilçede planlı elektrik kesintisi yaşanacak mahalle ve sokaklar belli oldu. Vatandaşlar "BEDAŞ elektrik kesintisi, AYEDAŞ elektrik kesintisi, elektrikler ne zaman gelecek?, elektrik kesintisi sorgulama, elektrik arıza" şeklinde araştırmaya başladı. İşte İstanbul'da elektrik kesintisinin yaşanacağı ilçeler...

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ve Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş, İstanbul'da Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kağıthane, Küçükçekmece, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Şile, Şişli, Sultanbeyli, Sultangazi, Ümraniye ilçelerinde planlı kesintisi yapılacağını duyurdu.

İşte 15 Ekim salı günü elektrik kesintileri...

ŞOK market 16 Ekim 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Hayır Apple İlk Sırada Değil! İşte Dünyanın En İyi Kameraya Sahip 10 Telefonu Saatler sürecek hemen kontrol edin! İstanbul'da 30 ilçede elektrik kesintisi: BEDAŞ, AYEDAŞ duyurdu Ne leke bırakıyor ne iz: Lekeli Camları Bu Yöntemle Tertemiz Yapın, Kışı Çilesiz Geçirin Belediye Başkanı 'tarih fışkırıyor' diyerek duyurdu: Binlerce eser bulundu En İyi Güncelleme Veren Markalar Hangileri? Android Telefon Almadan İki Kez Düşünün!