Röportaj Adam lakabıyla tanınan Mahsun Karaca kimdir? Mahsun Karaca hangi film ve dizilerde oynadı?

Mahsun Karaca kimdir?

Mahsun Karaca, 25 Haziran 1992 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Türk YouTuber, oyuncu ve Röportaj Adam kanalının sahibidir. Çukurova Üniversitesi'nde lisans eğitimini tamamladı.

Karaca, 2017 itibarıyla Röportaj Adam ismiyle YouTube kanalını aktif etti. Bu kanalda, bazı haber kanallarından aldığı haberlerin parodisini yaparak tanınırlık kazandı. Daha sonra YouTube'da Shorts, Instagram'da Reels ve TikTok'da kısa videolar paylaştı. 2022 yılında Star TV'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 kadrosunda yer aldı. Bunun ardından, 2023 yılında İllegal Hayatlar isimli sinema filminin başrolünde yer aldı. 2024'te Mahsun adında bir motokuryeyi canlandırdığı Mahsun J isimli dizi GAİN platformunda yayınlandı.

Osmanlı Devleti döneminde yaşasaydınız nereli olurdunuz? İşte Türkiye’nin illeri eski isimleri Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli? Biber dolmasını bir de böyle deneyin! Lezzetine bayılacak, artık hep böyle yapacaksınız Herkes sadece limon biliyor ; Pirinci parlatmak için 1 tane eklemek yeterliymiş Zemini en çürük ilçeler belli oldu : İstanbullular kamyonu doldurup terk ediyor Konya’da tüm dünyanın akıbetini değiştirecek keşif! Bilim insanları akın akın geliyor...