Prof. Dr. Orhan Şen'den İstanbul'a kar yağışı için yeni tarih

Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM İstanbul'a kar yağışı uyarısında bulunsa da yüksek kesimler haricinde beklenen kar yağışı düşmedi. İstanbullular, megakente ne zaman kar yağacağını merak ediyor. Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'a kar yağışı için yeni tahminde bulundu. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı?

İstanbul’da beklenen kar yağışı bir türlü gerçekleşmiyor. Silivri’ye kadar gelip, İstanbul merkezinin kapısına dayanan sistem, kent merkezinde gelindiğinde yağmura dönüşüyor. İstanbullular, megakente ne zaman kar yağacağını merak ediyor.

MİT gözetiminde kazı yapılmıştı! Tarsus'taki gizemli ev yine satışa çıkarıldı: İşte fiyatı Biber dolmasının pişirme sırrı ; içi tam pişiyor ve kurumuyor 2025’te kıdem tazminatı ne kadar artacak? MasterChef Bolu kızılcık tarhanası tarifi! Kızılcık tarhanası nasıl yapılır? Kızılcık çorbası tarifi Canan Karatay reçeteyi ilk kez açıkladı: 'Kemik suyu ile karıştırıp kahvaltından önce tüketin' Tarihte bugün: 21 Ekim