Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, 7 büyüklüğünde deprem beklediği şehri açıkladı!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Prof. Dr. Oğuz Cem Çelik, beklenen İstanbul depremine ilişkin önemli uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Çelik "Aman dikkat" diyerek o kenti uyardı.

Marmara'nın batısındaki fay hatları üzerinde yoğun bir deprem beklentisi olduğunu ifade ediliyor. İstanbul bir metropol olmasına rağmen yapı stoku ve hazırlıklar maalesef yeterli değil. Yetkililer de bu duruma dikkat çekerek, gerekli önlemlerin en kısa zamanda alınması konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Türkiye'yi sarsan terörist saldırıların kronolojisi! 11 yılda neler yaşandı? Fiyatlar uçtu ilk 3 sırayı görenler şaştı kaldı! İlçe ilçe hesaplandı: İşte İzmir konut fiyatları Senelerce bu yanlışı yapmışız, yumurta haşlarken yapılan dev hata! Besin değerini yerle bir ediyor 2024'ün en iyi hibrit araçları belli oldu! İlk sıraya o model damgasını vurdu Bu fırsat kaçmaz! KİM’de gıda ürünlerinde dev indirimler (KİM'DE İNDİRİM FIRSATI) Bakan Işıkhan'ın açıklaması sonrası bu sorunun yanıtı çok merak edildi? Kaç emekli 80 bin TL alıyor?