Prof. Dr. Kemal Memişoğlu kimdir? Yeni Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun hayatı!

2002-2012 yılları arasında İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başhekim olarak hizmet vermiştir. 2012'de İstanbul Anadolu Kuzey Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak atanmış, Mayıs 2014-Ekim 2016 tarihleri arasında aynı birliğin Genel Sekreteri olarak görev yapmıştır.

6 Ekim 2016 tarihinde İstanbul İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştır.

2008 yılında Genel Cerrahi Doçenti, 2016 yılında ise Genel Cerrahi Profesörü unvanlarını almıştır. Ulusal ve uluslararası dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel makalesi bulunmaktadır.

Osmanlı Devleti döneminde yaşasaydınız nereli olurdunuz? İşte Türkiye’nin illeri eski isimleri Semih Çelik kimdir? Önce Ayşenur Halil'i sonra İkbal Uzuner'i katletti! Semih Çelik nereli? Biber dolmasını bir de böyle deneyin! Lezzetine bayılacak, artık hep böyle yapacaksınız Herkes sadece limon biliyor ; Pirinci parlatmak için 1 tane eklemek yeterliymiş Konya’da tüm dünyanın akıbetini değiştirecek keşif! Bilim insanları akın akın geliyor... İşler ters gitti kanal gözünün yaşına bakmadı! Kanal D final kararı aldı