Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Marmara depremi uyarısı: En riskli ve en güvenli ilçeleri açıkladı

17 binden fazla insanımızı kaybettiğimiz 17 Ağustos depreminin yıl dönümünde gündem yine beklenen büyük Marmara depremi. Deprem bilimci Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen İstanbul depreminde en riskli ve en güvenli bulduğu ilçeleri açıkladı. Olası depremin kaç saniye süreceğini de belirten Ercan, depremin çok büyük olmasa bile etkisinin 17 Ağustos'tan fazla olabileceğini söyledi.

17 Ağustos depremi 16 milyon insanı etkiledi, 17 binden fazla can kaybına neden oldu. Bu acı günün yıl dönümünde gündemden düşmeyen ve beklenen Marmara depremi ile ilgili Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni uyarılar geldi.

AYAĞINA GİYMEYEN KALMAMIŞTI : BÜYÜK AYAKKABI ÜRETİCİSİ İFLAS VERMİŞTİ. SAHİBİ YENİ İŞİYLE ŞAŞIRTTI (TIKLA ÖĞREN)

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu