Prof. Dr. Ahmet Ercan "2 büyük deprem boydan boya kıracak" dedi: İşte İstanbul'un en riskli ilçeleri

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maden Fakültesi Öğretim Üyesi ve Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan beklenen Marmara Depremi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ercan depremin şiddeti ve zamanıyla ilgili sözleri dikkat çekti.

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, beklenen Marmara Depremi ile ilgili İstanbul'un riskli ilçelerini açıkladı. Ekol Haber'e konuşan Prof. Dr. Ercan, Marmara bölgesinde 2 deprem beklediğini ve fay hattının boydan boya kırılacağını söyleyerek depremlerin kaç şiddetinde olacağını anlattı.  

Naci Görür'den tedirgin eden deprem uyarısı: Sismik boşluk ve enerji "büyük depremi" öne çekti Prof. Dr. Sözbilir o bölgeye dikkat çekti! 6 Şubat'ta deforme oldu, 7 ve üzeri deprem üretebilir Yeryüzü cehenneminde çalışana 1.2 milyon dolar maaş! Aradığınız un helvası tarifi işte bu * Helva ipek gibi ve tam kıvamında olacak BİM market 17-23 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Yağmurlu havada dışarı çıkmaya korkuyorlar: Aynı bölgeye 3 kez yıldırım düştü! Manyetik alan korkusu