Pankartlar dikkat çekti: Sendikacıları kovup patrona destek verdiler

Karabük'te bir tekstil firmasında örgütlenmeye çalışan Öz İplik İş Sendikası'nın günlerce müzikli eylemi ile sendikalaşma çalışmasına firma yetkilileri de kurdukları ses sistemi ile 'Erik Dalı' ve ‘Mehter Marşı' çalarak karşılık verdi. Durumdan rahatsızlık duydukları belirtilen işçiler, sendikacıları kovup iş çıkışı hazırladıkları dövizlerle eylem yaparak patronlarından yana tavır aldılar.

Öz İplik İş Sendikası, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan KARGİSAN Tekstil Fabrikası'nda örgütlenmek amacıyla fabrikanın karşısında müzikli eylemleri karşısında firma yetkilileri de kurdukları ses sistemi ile 'Erik Dalı' ve ‘Mehter Marşı' çalarak karşılık verdi.

A101 market 21-27 Eylül 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor 21 Eylül 2024 cumartesi çeyrek altın ve gram altın alış-satış fiyatları! Yumuş yumuş oluyor + Evde ekonomik pastane simidi nasıl hazırlanır? Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı