Özel bankalar emekli promosyonlarını güncelledi: İşte emeklilere en çok promosyon veren banka

Geçtiğimiz günlerde Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'ın emekli promosyonlarını 8-12 bin liraya kadar yükseltmesinin ardından, özel bankalarda da promosyon ücretlerinde artışa gitmişti. Peki, 2024 emekli maaşı banka promosyon başvurusu nasıl yapılır, promosyonlar ne zaman yatırılacak? Hangi özel ve kamu bankası ne kadar promosyon veriyor? İşte emeklilere en çok promosyon veren banka...

Promosyon başvuruları nasıl yapılır?

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor. Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!