O iller tek tek sıralandı: Meteorolojiden 6 il için kuvvetli yağış uyarısı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde kuvvetli, Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

AMASYA °C, 27°C
Parçalı ve çok bulutlu, sabah ve öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ARTVİN °C, 23°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuvvetli, kıyı kesimlerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

SAMSUN °C, 23°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, sabah ve öğle saatlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Kasap reyonundan geçerken 2 kez düşünün! Halka, sucuk diye eşek eti yediren dev firmalar açıklandı Meteoroloji uzmanı açıkladı: Soğuklar soba yaktıracak Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan kritik uyarı geldi: 'Bu deprem önemlidir' Canını iste malını isteme * Zodyak’ın en cimri 4 burcu Elektrikli Araç Şarj Maliyetleri Açıklandı ; Türkiye Sıralamada Norveç’ten İyi – İşte Tam Liste… Afyon depremi sonrası Prof. Dr. Görür'den korkutan açıklama!