Netflix Türkiye'de bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu

7. Doctor Slump

Öğrencilik yıllarında rekabet içinde olan iki parlak doktor, hayatlarının zor bir döneminde şans eseri yeniden bir araya gelir ve beklenmedik şekilde teselliyi birbirlerinde bulur.

8. Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus

Komedyen Cem Yılmaz hicivsel stand-up gösterisinde sosyal medya, Türklerin yurt dışı tatilleri ve kendi çocukluğu hakkında hikayeler anlatıyor.

9. Kuş Uçuşu (2. Sezon)

Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

10. Maşa ile Koca Ayı

Bir ormanın yakınında yaşayan neşeli küçük Maşa, eski bir sirk ayısı olan en iyi arkadaşıyla birlikte çok sayıda harika macera yaşar.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu