Narin nerede bulundu? Ünlü gazeteci tüm gerçeği açıkladı! İşte kayıp Narin'in bulunduğu yer

Narin nerede bulundu? Diyarbakır'da 19 gündür aranan 8 yaşındaki küçük Narin'in, jandarma tarafından cansız bedenine ulaşıldı. Narin'in ölümü tüm Türkiye'de derin bir üzüntüye yol açarken Narin nerde bulundu, kaybolan Narin nerede bulundu son dakika gibi araştırmalar yapılıyor. Tüm gerçeği ünlü gazeteci Emrullah Erdinç açıkladı

Narin nerede bulundu mu? Ve Tüm Türkiye'nin konuştuğu Narin olayında, flaş gelişme bugün yaşandı. Jandarma ekipleri arama tarama faaliyetlerinin 19'uncu gününde Narin'in cansız bedenine ulaştı. Peki iyi ama Narin nerede bulundu, kim öldürdü? İşte tüm detaylar:

SONAR'DAN ÇARPICI SEÇİM ANKETİ İŞTE OY FARKI - TIKLA ÖĞREN

43 yıllık uzman ölçtü: En az yakıt harcayan 10 otomobil markası ve modeli belli oldu Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi ŞOK market 18 Eylül 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Uzmanlara göre birkaç sene içerisinde kaybolacak 7 meslek Türkiye'deki tüm iller tek tek açıklandı! İşte il il erkek ve kız bebeklere en çok verilen isimler A101 19 Eylül 2024 perşembe aktüel ürünler kataloğu yayımlandı!