Narin Güran öldürüldü, katili aranıyor... Köy halkı neden sessiz?

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma derinleşirken uzmanlar, tutuklu amca Salim Güran ve itirafçı Nevzat Bahtiyar’a sorguda yöneltilen soruların analizini yaptı. Bu sorular soruşturmayı nereye götürecek? Peki köy halkı neden sessiz?

Amca Salim Güran’ın ve itirafçı Nevzat Bahtiyar’a sorulan soruların, yapılan sorgulamaların birkaç anahtar noktası var. Polis bu sorgulamalarda, şüphelilerin çelişkili ifadelerini, maddi anlaşmazlıklar ve aile içi anlaşmazlıkları, DNA delilleri ve HTS kayıtları gibi teknolojik bulgularla olayı karşılaştırarak gerçeğe ulaşmaya çalışıyor.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor