Narin Güran cinayetini böyle manipüle ettiler: Yangın çıktı, elektrikler kesildi

Battaniyeyi mi yaktılar?

Nevzat Bahtiyar’a sorgusunda, “Aramalar esnasında köyün elektriklerinin kesilmesinin nedeni neydi? Elektriği Salim Güran mı kesti?” diye sorulmuştu.

Bahtiyar da cevaben “(Salim’in) Kesip kesmediğini bilmiyorum; sadece bizim köyün değil yan köylerin de elektriği kesilirdi. Ancak bu kadar sık elektrik kesintisi köyümüzde daha önce yaşanmadı” demişti.

Arama sürecinde köyde çıkan bir yangınla ilgili de Narin’in cesedinin sarıldığı battaniyeyi yok etmek için çıkarılmış olabileceği yorumları yapılıyordu ama savcılığın zanlılara bu konuda herhangi bir sorusu olmadı.

Yoshinori Moriwaki de uyardı ; Hesaba katmadığımız bu illerde şiddetli deprem bekleniyor Ceviz + su ile gelen sağlık! 1 gece suda bekletip aç karnına tüketin.. Bakın vücuda neler yapıyor Asgari ücret, memur ve emekli maaş zam tahminini açıkladı Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat: Sarı kodlu alarm Meşhur sokak lezzetleri restoranı iflas etti ; 15 şube hariç hepsi kapanıyor Mevduat faiz oranları belli oldu: 100 bin, 500 bin ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar?