Midesinden 83 tane 1 lira çıktı

Daha önce de bir hastasının 75 tane çivi yuttuğunu belirten Binici, "Çivilerden iki tanesi soluk borusuna kaçmıştı. O hastamızı da taburcu ettik. Şu an hastamızın sağlık durumu stabil seyrediyor. Yavaş yavaş yeme içmeye başladı. Serviste takip ediyoruz." dedi.

Başhekim Doç. Dr. Ümit Haluk İliklerden ise "Yabancı cisim yutan psikotik hastalık tanısı olan hastamızın cerrahi tedavisi Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Genel Cerrahi Anabilim Dalımızda başarıyla gerçekleştirildi. Çocuklar ve psikyatrik tanılı hastalarımızın yabancı cisim yutma tehlikesine karşı vatandaşlarımızın tedbirli olmalarını istiyoruz." ifadesini kullandı.

Bayat ekmekten sadece beş dakikada 1 tepsi börek yapabilirsiniz; Şipşak hazırlanıyor... Yaban domuzu, geyik ve rakun etinden sosis! Küçük yırtıcıları yakalayıp tüketiyorlar Faydalarını öğrenince portakal kabuğunu çöpe atamayacaksınız. Karbonatla karıştırmanız halinde... AK Parti kulislerinde tansiyon yükseliyor! Asgari ücret zammında 2 formül masada Türklerin gözdesi listeye bile giremedi! İlk sıra görenleri şaşırttı: İşte en çok satan otomobiller Prof. Dr. Şükrü Ersoy uyardı: Yıkıcı deprem üretebilecek faylar var