METROBÜS YANGINI SON DAKİKA: Metrobüs yangın görüntüleri, ölen var mı?

Metrobüs yangını son dakika: İstanbul’da yine üzücü bir metrobüs vakası daha yaşandı. Günü erken saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı toplu ulaşım araçlarından metrobüs Okmeydanı – Perpa durakları arasındayken yandı. Vatandaşlar ise görüntüleri ve meydana gelen olayda yaralananların olup olmadığını araştırıyor. Metrobüs yangın görüntüleri, ölen var mı?

Metrobüs yangını son dakika: Metrobüs yangın görüntüleri, ölen var mı? İstanbul’da bir metrobüs alevlere teslim oldu. Kilometrelerce uzaklıktan görülen kara dumanlar ise yürekleri ağza getirdi. Haberi alan vatandaşlar ise yangın görüntülerini araştırmaya başladı.

Dünyanın en güvenli ve en tehlikeli ülkeleri açıklandı: Türkiye'nin sırası belli oldu A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! El Nino bitti, La Nina dönemi geliyor! Türkiye donacak A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor