Meteoroloji'nin uyarılarının ardından kar yağışı başladı: 15 santimetreye ulaştı

Metroloji yetkilileri, sağanak yağışın ülkenin kuzey kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi beklendiğini, yağışların salı gününe kadar devam edeceğini açıkladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından gece saatlerinden itibaren Doğu Anadolu'da kar yağışı başladı.

Van
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Van ve ilçelerinde gece saatlerinde kar yağışı başladı. Şehir merkezine yakın kırsal mahallelerde 5 santimetreyi bulan kar kalınlığı, yüksek kesimlerde ve kente yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta bulunan Bahçesaray yolundaki yaklaşık 3 bin rakımlı Karabet geçidinde ise 15 santimetreye ulaştı. Van - Hakkari kara yolundaki Güzeldere geçidinde de kar yağışı etkili oldu. Yağışın etkili olduğu bölgelerde sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı.

A101 market 24-30 Ekim 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Benzin ve motorine zam geliyor: Tarih belli oldu Liste Bittiğinde Başa Saracaksınız ; İzleyenler Bu 30 Filmin İçinden Çıkamıyor Tazesini faydalı biliyorduk ; Kuru hali 7 kat daha faydalı oluyor CarrefourSA karta özel gıda ve temizlik ürünlerinde yeni indirimler (CARREFOURSA KART İNDİRİMLERİ) Taste Atlas dünyanın en iyi 10 kuruyemişini açıkladı! Türkiye’den iki lezzet listede