Meteorolojiden rüzgar uyarısı: Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin 10 derece üzerinde seyredecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan tahminlere göre, yurdun iç ve doğu kesimlerinin bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Afyonkarahisar, Trabzon, Rize, Artvin ve Hakkari çevreleri ile Ordu ve Giresun’un iç kesimleri, Van ve Ağrı'nın doğusu sağanak yağışlı, diğer yerlerin açık geçmesi bekleniyor. Rüzgârın, Marmara ve Ege’de kuvvetli esmesi bekleniyor. İşte bölge bölge hava durumu tahminleri...

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzeyli yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 36°C
Az bulutlu

İSTANBUL °C, 31°C
Az bulutlu

KIRKLARELİ °C, 32°C
Az bulutlu

Ekim ayı bitmeden köşeyi dönecek 5 burç; Piyango bileti almalarında fayda var İrmik helvasının dağılmasını önleyen tüyo ; 1 kaşık ekleyince kıvamı da pamuk oluyor İnsanların kokusuna burun kıvırdığı şifa kaynağı ; Canan Karatay bile bol yiyin diyor Piyasalar hareketlendi: Borsa, altın ve dolar için yeni beklentiler neler? Çamaşır suyu efsanesini çürüten yöntem! Sadece 2 malzeme yetiyor, pırıl pırıl yapıyor Şeflerin sır gibi sakladığı tarif! Lokanta usulü mercimek çorbasının püf noktaları!