Meteoroloji'den çok sayıda il için gök gürültülü sağanak uyarısı (28 Ağustos 2024 hava durumu)

Meteoroloji 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü için son hava durumu raporunu yayımladı. Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Afyonkarahisar, Antalya, Hatay, Isparta, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon ve Kars'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Afyonkarahisar, Hatay kıyıları ile Gümüşhane, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

BİM market 26-29 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Pizza devi iflas etti ; Borçlarını ödeyebilmek için bu şubelerin tamamını satıyor Meşhur Çakallı menemeni işte böyle yapılıyor: 40 yıllık ustanın tarifiyle Samsun'un meşhur lezzeti Zeytinin beyazlamasını önlemenin yolu : Zeytin aylarca bozulmuyor ve küflenmiyor Kış boyunca taptaze limon kullanmak için işte köylülerin uyguladığı en etkili yöntem Asgari ücretli ocak ayını iple çekiyor! Yeni maaşta zam hesabı değişti