Meteoroloji'den çok sayıda il için gök gürültülü sağanak uyarısı (28 Ağustos 2024 hava durumu)

Meteoroloji 28 Ağustos 2024 Çarşamba günü için son hava durumu raporunu yayımladı. Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Afyonkarahisar, Antalya, Hatay, Isparta, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Bolu, Düzce, Sinop, Amasya, Artvin, Samsun, Trabzon ve Kars'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarında ise önemli bir değişiklik olmayacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Akdeniz’in iç kesimleri, Batı Karadeniz'in iç kesimleri Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun kuzeydoğusu, Afyonkarahisar, Hatay kıyıları ile Gümüşhane, Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

İflas eden giyim devi tüm mağazalarını kapattı - 'Artık tek bir çıkış noktaları var' Kararan çaydanlıkları ışıl ışıl yapıyor ; Suya 1 yemek kaşığı karıştırmak yetecek Palamut pişirirken 1 tatlı kaşığı ekleyin ; Mangalda pişirilmiş gibi lezzetli oluyor Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan iki kent için çok kritik deprem uyarısı! Sokak satıcısı Mustafa ustanın tane tane pilav sırrı ; Sadece 1 tanesi bile parlatmaya yetiyor Emekli promosyon ödemeleri güncellendi: İşte banka banka güncel rakamlar...