Meteoroloji illeri tek tek uyardı: Sağanak ve kar yağışı uyarısı (19 Ekim 2024 hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19 Ekim 2024 Cumartesi gününe ait hava durumu raporunu yayımladı. Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Bilecik ve Sivas çevreleri, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kıyılarının yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Karadeniz Bölgesi'nde ise bazı yüksek kesimlerde karla karışık yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre; Türkiye'nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeydoğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi, Bilecik ve Sivas çevreleri, Kırklareli'nin kıyı kesimleri ile Çanakkale ve Balıkesir'in kuzey kıyılarının yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı, Kastamonu'nun ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinin yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

"Bize bir şey olmaz demesinler" diyerek deprem uzmanı o ili uyardı Yenidoğan Bebek Çetesi üyeleri isim isim belli oldu! İşte çalıştıkları hastaneler ve görevleri MasterChef yüksük çorbası tarifi! Yüksük çorbası nasıl yapılır? Yüksük çorbası püf noktası Tarihte bugün: 19 Ekim Dev kağıt üreticisi iflas verdi ; Ders kitaplarını etkilemesi bekleniyor Evinizdeki doktor kabak çekirdeği! Günde bir avuç yerseniz bakın neler oluyor?