Meteoroloji ve AFAD illeri tek tek sayıp uyardı: 7 kentte kuvvetli sağanak alarmı

Güneydoğu Anadolu bölgesi dışında sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceğini açıklayan Meteoroloji, İstanbul başta olmak üzere pek çok il için yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji'nin ardından bir uyarı da Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan geldi. AFAD, İstanbul başta olmak üzere Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Kocaeli ve Sakarya için yağış alarmı verdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağışların azalacağını, diğer bölgelerde ise mevsim normallerinde seyredeceğini duyurdu.

Forbes açıkladı: İşte dünyanın en iyi 50 oteli! Türkiye büyük hayal kırıklığına uğradı Meteoroloji ve AFAD'dan peş peşe uyarılar Cuma günleri resmi tatil mi oluyor? Birçok kişi cevabını merak ediyordu, öğrenciler heyecanlandı Citroen ikinci el piyasasına meydan okuyor; Tüm modellere sıfır faizle kredi geliyor SUV, elektrikli araç, hibrit... İşte tüketici raporlarına göre 2024'ün en çok memnun eden arabaları Asgari ücret için 7 formül netleşti ; Her ihtimalde 20.000’i aşıyor