Meteoroloji il il sıraladı: Sıcaklıklar artarken kuvvetli sağanak yağış etkili olacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce yapılan tahminlere göre, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Karadeniz’in iç kesimleri ile Rize, Ardahan, Kars çevreleri ve Trabzon'un doğu ilçelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin açık geçeceği tahmin ediliyor. İşte bölge bölge hava durumu tahminleri...

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İstanbul çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneybatı kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 39°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL °C, 31°C
Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; yerel kuvvetli olması bekleniyor.

KIRKLARELİ °C, 35°C
Parçalı ve az bulutlu

BİM market 18-24 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! En iyi aile arabaları seçildi! İşte geniş ailelerin en çok tercih ettiği 10 otomobil Türkiye’nin yaşanabilir illeri belli oldu ; Emekliler ve uzaktan çalışanlar bavul toplayacak Dünyanın milyarderleri bu burçlardan çıkıyor ; İşte en zengin 10 isim Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan açıklama geldi: Büyük depremin habercisi mi? Tarım Kredi Kooperatif Market 18 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli indirim kataloğu!