Meteoroloji il il sayıp uyardı: İstanbullular dikkat (Bugün hava nasıl olacak?12 Temmuz hava durumu)

Meteoroloji 12 Temmuz 2024 hava durumu raporunu yayımladı. İstanbul, Kocaeli, İzmir, Manisa, Adana, Isparta, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Sivas, Bolu, Düzce, Zonguldak, Amasya, Artvin, Trabzon ve Kars'ta sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara (Edirne ve Kırklareli dışında), Kuzey Ege, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve Doğu Karadeniz (Sinop dışında), Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Sivas ve Ardahan çevreleri, Kars'ın kuzey kesimleri, Aydın’ın iç kesimleri, Isparta’nın doğu ve Konya’nın batı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ne Tesla ne Mercedes! İşte en uzun menzile sahip 20 elektrikli otomobil Bankaların mevduat faizi yarışı kızıştı! 1 milyon liranın getirisi rekor seviyeye ulaştı En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte uzmanlardan tahminler... Dünyanın en zengin kadınları listesinde zirve değişti! Sıralama alt üst oldu Uzman isim İstanbul için tarih verdi! Bu 4 ilde yaşayanlar önlemini alsın Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nde fiyatlar açıklandı