Meteoroloji il il sayıp uyardı: Gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor (20 Eylül 2024 hava durumu)

Meteoroloji, 20 Eylül 2024 Cuma günü için hava durumu raporunu yayımladı. 3 il için sarı kodlu uyarı yapıldı. Edirne, İstanbul, Kırklareli, Kocaeli, Hatay, Düzce, Sinop, Amasya, Erzurum, Ordu, Rize, Artvin, Trabzon, Erzurum, Kars, Diyarbakır ve Siirt'te sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve doğusu, Akdeniz'in Toroslar kesimi ile Doğu Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Karadeniz Bölge geneli ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

A101 market 19 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli Aldın Aldın aktüel indirimlerinde neler var? A101 market 19-25 Eylül 2024 indirim kataloğu yayımlandı! Keskin hafızaya sahip olmanın sırrı 5 baharat - İbn-i Sina asırlar önce önerdi! Yaşam süresi en uzun olan iller açıklandı ; Özellikle kadınlar buraları tercih ediyor Alman otomotiv gözdesi iflas etti ; Otomobil markaları için parça üretiyordu 3. Dünya savaşı çıkarsa hayatta kalma olasılığı yüksek en güvenli 12 ülke