Merih Demiral kimdir? Merih Demiral kariyeri boyunca hangi takımlarda oynadı?

Ünlü futbolcu Merih Demiral, Türkiye-Avusturya maçında attığı gol sonrasında yaptığı sevinç ile gündem oldu. Merih Demiral’ın gol sevincini bozkurt işareti ile göstermesi hakkında UEFA soruşturma açmıştı. Peki, Merih Demiral kimdir? Merih Demiral’ın oyun tarzı nedir? Kariyeri boyunca hangi takımlarda oynadı? İşte detaylar…

Merih Demiral kimdir?

5 Mart 1998 yılında Kocaeli’nde doğan Merih Demiral, stoper mevkiinde oynayan Türk millî futbolcudur. Suudi Profesyonel Ligi ekiplerinden El-Ehli takımında forma giymektedir.

Kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan Demiral, 2016'da Portekiz alt lig takımı Alcanenense ile sözleşme imzaladı ve bir yıl sonra Sporting B takımına transfer oldu. Ağustos 2018'de Süper Lig ekibi Alanyaspor'a kiralandı ve sezon sonunda 3,5 milyon Avro bedelle Alanyaspor'a transfer oldu. Aynı sezon Serie A ekibi Sassuolo'ya satın alma opsiyonuyla kiralandı ve sezon sonunda 7 milyon Avro olan opsiyon kullanıldı. Beş gün sonra 19,5 milyon Avro karşılığında İtalyan devi Juventus'a transfer oldu. İki sezon boyunca kulübün formasını giydi ve 2019-20 Serie A şampiyonu, 2020-21 İtalya Kupası ve Süper Kupası'nda şampiyon oldu.

34 senelik servis ustası açıkladı : Çamaşır makinesine 1 bardak eklendiğinde fişek gibi çalıştırıyor Valizini toplayan İstanbullu bu ilçelerden kaçıyor : İşte en çok tercih edilen yerler Sur canisi Semih Çelik odasının fotoğrafları ortaya çıktı! İşte evinden çıkanlar... Hakem Elif Karaarslan kimdir? Orhan Erdemir Elif Karaarslan olayı ne, kaç yaşında? Bunlara dikkat etmiyoruz. Fişi prize takarken artık iki kere düşüneceksiniz! Uzmanlar uyardı Ucuza yolculuğun simgesiydi. Dev havayolu şirketi iflasın eşiğinde!